Agenda

Voorlichtingsmomenten en Open Huis

Zit je in groep 7 of 8? Dan nodigen we jou en je ouders heel graag uit om kennis te komen maken. Dat kan op verschillende manieren:

 

– wil je een leuke workshop doen? Schrijf je dan in voor onze doe-middag!
– wil je meer informatie over de overstap en onze school? Kom dan naar de informatie-avond.
– en wil je graag de sfeer proeven van de school? Kom dan gezellig langs op ons Open Huis.

 

Deze voorlichtingsmomenten zijn er binnenkort

01 november woensdag - 14:45 tot 16:30 uur

Doe-middag

Wil je wel eens een lesje uitproberen? Dan is de Doe-middag op 1 november 2023 wat voor jou! Je kunt dan echt even ervaren hoe het is om les te krijgen op de middelbare school. Geef je op door dit formulier in te vullen. Leuk als je komt! Aanmelden
22 november woensdag - 17:00 tot 19:30 uur

Informatiemarkt voor ouders en leerlingen

Op de informatiemarkt op woensdag 22 november 2023 krijgt u algemene informatie over de school en aanvullende informatie over onderwerpen van uw keuze, bijvoorbeeld over de gang van zaken in de brugklas, mavo, havo, atheneum en vwo+/gymnasium, onze begeleiding en de vakoverstijgende stromen.

Voor: Ouders en leerlingen
06 december woensdag - 14:45 tot 16:30 uur

Doe-middag

Wil je wel eens een lesje uitproberen? Dan is de Doe-middag op woensdag 6 december 2023 wat voor jou! Je kunt dan echt even ervaren hoe het is om les te krijgen op de middelbare school. Geef je op door dit formulier in te vullen. Leuk als je komt! Aanmelden
02 februari vrijdag - 17:00 tot 20:30 uur

Open Huis

Superleuk als je komt kijken op ons Open Huis! Vrijdag 2 februari 2024 staan wij van 17:00 uur tot 20:30 uur klaar om al je vragen te beantwoorden. De hele school is open, er valt van alles te beleven! Interessante lesjes, leuke demonstraties en belangrijke informatierondes. Maar vooral kun je lekker rondlopen en de fijne sfeer proeven. We willen je graag leren kennen en je alle mogelijkheden die we je bieden laten zien.

Voor: Ouders en leerlingen
13 februari dinsdag - 19:00 tot 21:00 uur

Informatieavond voor ouders (en leerlingen)

Op de informatieavond op dinsdag 13 februari 2024 krijgt u algemene informatie over de school en aanvullende informatie over onderwerpen van uw keuze, bijvoorbeeld over de gang van zaken in de brugklas, mavo, havo, atheneum en vwo+/gymnasium, onze begeleiding en de vakoverstijgende stromen.

Voor: Ouders en leerlingen