Agenda

Voorlichtingsmomenten en Open Huis

Zit je in groep 7 of 8? Dan nodigen we jou en je ouders heel graag uit om kennis te komen maken. Dat kan op verschillende manieren:

 

– wil je een leuke workshop doen? Schrijf je dan in voor onze doe-middag!
– wil je meer informatie over de overstap en onze school? Kom dan naar de informatie-avond.
– en wil je graag de sfeer proeven van de school? Kom dan gezellig langs op ons Open Huis.

 

Deze voorlichtingsmomenten zijn er binnenkort

16 oktober woensdag - 14:45 tot 16:30 uur

Doe-middag

Wil je wel eens een lesje uitproberen? Dan is de Doe-middag op woensdag 16 oktober 2024 wat voor jou! Je kunt dan echt even ervaren hoe het is om les te krijgen op de middelbare school. Geef je op door dit formulier in te vullen. Leuk als je komt! Aanmelden
06 november woensdag - 17:00 tot 20:00 uur

Informatiemarkt voor ouders en leerlingen

Op de informatiemarkt op woensdag 6 november 2024 krijgt u algemene informatie over de school en aanvullende informatie over onderwerpen van uw keuze, bijvoorbeeld over de gang van zaken in de brugklas, mavo, havo, atheneum en vwo+/gymnasium, onze begeleiding en de vakoverstijgende stromen.

Voor: Ouders en leerlingen
08 januari woensdag - 14:45 tot 16:30 uur

Doe-middag

Wil je wel eens een lesje uitproberen? Dan is de Doe-middag op 8 januari 2025 wat voor jou! Je kunt dan echt even ervaren hoe het is om les te krijgen op de middelbare school. Geef je op door dit formulier in te vullen. Leuk als je komt! Aanmelden
31 januari vrijdag - 17:00 tot 20:30 uur

Open Huis

Superleuk als je komt kijken op ons Open Huis! Vrijdag 31 januari 2025 staan wij van 17:00 uur tot 20:30 uur klaar om al je vragen te beantwoorden. De hele school is open, er valt van alles te beleven! Interessante lesjes, leuke demonstraties en belangrijke informatierondes. Maar vooral kun je lekker rondlopen en de fijne sfeer proeven. We willen je graag leren kennen en je alle mogelijkheden die we je bieden laten zien.

Voor: Ouders en leerlingen
26 februari woensdag - 19:00 tot 21:00 uur

Informatieavond voor ouders (en leerlingen)

Op de informatieavond op woensdag 26 februari 2025 krijgt u algemene informatie over de school en aanvullende informatie over onderwerpen van uw keuze, bijvoorbeeld over de gang van zaken in de brugklas, mavo, havo, atheneum en vwo+/gymnasium, onze begeleiding en de vakoverstijgende stromen.

Deze avond is op inschrijving - inschrijflink volgt!


Voor: Ouders en leerlingen